MOOI op weg

MOOI Noord-Holland zet zich al honderd jaar lang in voor ruimtelijke kwaliteit. Ik schreef samen met de mensen van MOOI Noord-Holland het nieuwe beleidsplan, een strategie om koers te houden in deze turbulente jaren. 

MOOI Noord-Holland werkt met bevlogen mensen: deskundigen met hart voor Noord-Holland. Want kwaliteit is mensenwerk: je moet elkaar opzoeken en uitdagen, en kennis, passie en creativiteit bundelen. De komende jaren zullen turbulent worden. De Omgevingswet wordt naar verwachting in 2021 van kracht, met als gevolg dat de vertrouwde kaders, posities en beleids- en regelinstrumenten veranderen. Van sommige tradities zullen we afscheid nemen, andere werkwijzen worden verder ontwikkeld en vernieuwd.

Het beleidsplan biedt een strategie om koers te houden in de veranderingsprocessen. Het bepaalt de professionele houding en het gebied waarop de organisatie opereert, als richtlijn voor het handelen. Het is een document in ontwikkeling en zal worden gevormd door nieuwe inzichten en ervaringen. Download MOOI op weg hier.